MINIJACKS
5. december 2008 kl. 20 - Lygten Station, Lygten 2, 2400 Kbh. NV (lige ved Nørrebro St.)
entré 50,-


Laptop-bandet MiniJacks blev dannet i 2002 og består af Jakob Brandt-Pedersen, Jakob Draminsky Højmark, Jakob Riis og Rasmus B. Lunding, alle fra den eksperimenterende del af den danske musikscene.
Minijacks blev dannet med baggrund i de 4 komponisters fælles interesse i at udforske og arbejde med mulighederne i et af den moderne tids nye musikinstrumenter - den bærbare computer.
Alle medlemmerne har både som komponister og musikere en lang baggrund og erfaringer med traditionelle elektriske og akustiske instrumenter. Deres værker strækker sig fra ny kammermusik og opera over performance og teater-musik, big-band og jazz til avantgarde rock og punk.
De 4 medlemmer af Minijacks anvender computere som redskab i deres personlige musikalske universer, i Minijacks fokuseres der på interaktionen mellem flere laptops i livesammenhæng.

Da Minijacks bor spredt, een endda i Sverige, var øvemuligheder et stort problem de første år af bandets histore.
I 2006 udviklede Jakob Riis og bandet derfor et program, der muliggjorde øvning og sammenspil over internettet.
Dette netværks-baserede instrument har bandet siden benyttet som fast udgangspunkt, og det er også dette instrument de vil spille på til koncerten i Lygten.
Netværksinstrumentet muliggør at koncerter kunne foregå flere steder samtidigt, men til denne koncert vil alle medlemmerne være tilstede i Lygten.
Her er derfor den måske sidste chance for at se Minijacks spille live, hvor alle medlemmer er fysisk til stede i samme rum!

På deres hjemmeside kan man høre tidligere øvninger. Man kan endda selv mixe disse musik-stykker!

Gå til MiniJacks hjemmeside ved at klikke HER
Etomite »

SKRAEP

« Error »

Etomite encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead 
  Error type/ Nr.: - 8192 
  File: /var/www/skraep.dk/public_html/index.php 
  Line: 107 
  Line 107 source: if(@!$this->rs = mysql_connect($this->dbConfig['host'], $this->dbConfig['user'], $this->dbConfig['pass'])) {  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0000 s s(0 Requests)
  PHP: 0.0156 s s 
  Total: 0.0156 s s